HAOL ke 6

PONDOK PESANTREN YAYASAN
MIFTAHUL FALAH – CILEUNYI KULON
Jln. Pecobaan No. 49 RT.04 RW.12 Tlp. (022) 87824635 HP. 085720368640


 

        Cileunyi, 10 April 2010

Nomor     : Istimewa/PP/IV/2010    

Lamp     : –     Kahatur,

Perihal     : Uleman

Bpk/ibu ………………………..
Di
tempat


 

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


 

Kalayan nyanggakeun Puja sinareung Puji katut Syukur ka Gusti nu Maha Suci tur Gofur, oge Salawat sinareung Salam mugia tetep ka junjunan urang sadaya Syaidina Muhammad SAW, kapara Kulawargana, Sahabatna tur sing dugi ka urang sadaya salaku umatna. Amin
Salajeungna nyanggakeun silaturahmi ka para Bapa/Ibu sadaya atas nami Keluarga Besar Pondok Pesantren Yayasan Miftahul Falah ngulem ka sadayana dina raraga mendak taunna (haol) Almarhum KH. Endang Sajidin, anu Insya Allah bade dilaksanakeun dina:

 
Dinten     :     Saptu (wengi Minggon)
Ping     :     10 April 2010
Jam     :     19.30 (ba’da Isya awal)
Acara     :     Tahlilan
Tempat     :     Masjid Jami Miftahul Falah

 
Sakitu ieu pangulem mugia bapa/Ibu sadayana tiasa ngahadiran dina waktosna. Kana sagala rupi perhatosanna atas nami keluarga besar Pondok Pesantren Yayasan Miftahul Falah ngahaturkeun nuhun.

 
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

 

 

 
Atas Nami Keluarga Besar
Pondok Pesantren
Yayasan Miftahul Falah

 


 

 

Asep Saeful Amin. S.Pd.I

About RA Miftahul falah

Membangun Negeri dengan membina generasi islami
This entry was posted in acara. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s